Om os

Om Dansk Betonundersøgelse

Teknisk rådgivning med fokus på betonkonstruktioner

Velkommen til Dansk Betonundersøgelse ApS – en teknisk rådgivningsvirksomhed med speciale inden for undersøgelse af beton og betonkonstruktioner. Hos Dansk Betonundersøgelse er vi især stolte af vores faglige ekspertise, som er baseret på samlet mere end 20 års erfaring med både praktisk betonarbejde og tekniske undersøgelser og analyser af betonkonstruktioner.

Vores værdier, ambitioner og baggrund

Vi tilbyder vores services til både private og erhvervskunder i hele Danmark. Vi lægger stor vægt på at levere tekniske betonundersøgelser, som opfylder kundens specifikke behov, og via vores stærke netværk i branchen har vi også mulighed for at levere ydelser, der ligger uden for vores normale kerneområde.

Vi tror på at de bedste resultater, både teknisk og økonomisk, inden for drift og vedligehold, opnås ved at inddrage Dansk Betonundersøgelse så tidligt som muligt i dit projekt.

Vi sørger altid for at holde os opdaterede på de nyeste teknologier og tendenser inden for betonundersøgelser, og vi står altid til rådighed med vejledning, så vores kunder er bedst muligt klædt på i både planlægnings- og udførelsesfasen, samt ved afslutningen af bygge- og renoveringsprojekter.

Vores services

Vores ydelser omfatter en lang række metoder til at identificere og løse problemer med betonkonstruktioner. Uanset om du har brug for en simpel tilstandsvurdering, en mere omfattende analyse af skadesårsager og omfang, eller specifikke laboratorietest og prøvninger, så står Dansk Betonundersøgelse klar til at hjælpe dit projekt i mål.

Christian

Partner og stifter af Dansk Betonundersøgelse

“Efter godt 12 år i betonbranchen, herunder ca. 10 år i betoncentret på Teknologisk Institut, startede jeg i 2021 virksomheden Dansk Betonundersøgelse. Tekniske undersøgelser af betonkonstruktioner er lidt af en niche-forretning, som i mange år har været præget af få store aktører på markedet. Hos Dansk Betonundersøgelse er det en topprioritet, at opfylde kundernes behov, og agilitet er derfor et nøgleord i vores tilgang til opgaverne. Samtidig er fokus hos os primært på nogle enkelte ydelsesområder, som vi til gengæld ved, at vi er specialister i, og derfor er vores kunder altid garanteret rådgivning på et fagligt højt niveau.”

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag